Deelnemende radiostations

De volgende radiostations hebben zich aangemeld voor de Donkere Dagen Top 50.
Alvast veel uitzend- en luisterplezier gewenst. 

Wil je meer informatie over de radiozender? Klik dan door naar hun website.

Mocht je je radiozender nog willen aanmelden? Dat kan via het Aanmeldformulier.

Omroep Voeren
Onder het motto ‘Voel je goed, voel je thuis’ geniet je de hele dag van de gezelligste muziek op Omroep Voeren!
Uitzending: Eerste en Tweede kerstdag van 11:00 tot 15:00

Noordkop Centraal
Noordkop Centraal is de publieke omroep van de regio Schagen in Noord-Holland.
Uitzending: 16 december 12:00 tot 18:00

RTVSlingeland
RTV Slingeland is de lokale omroep in de gemeente Winterswijk. Slingeland FM is het radiogedeelte van RTV Slingeland. Slingeland FM is ontstaan uit de piraat Baccara en fuseerde op 18 januari 1996 met de ziekenomroep Studio XYZ. Het muziekformat dat gehanteerd wordt is voor het grootste gedeelte popmuziek, maar er zijn ook diverse programma’s die een ander genre hebben. Sinds 1 oktober 2010 heeft de omroep een eigen televisiekanaal. Op het tv-kanaal is van middennacht tot zes uur in de avond de kabelkrant te zien.
Uitzending: Waarschijnlijk 24 dec 14.00-17.00 uur

Plus-Radio Vlaardingen
Plus+Radio is ontstaan als Zieken en Bejaarden Omroep Vlaardingen (ZBOV) Later werd dit de Vereniging Zieken en Bejaarden Omroep Vlaardingen. Als zodanig heeft zij ruim 40 jaar uitzendingen verzorgd in het Vlaardingse Holy (later Vlietland) ziekenhuis. Toen dit ziekenhuis na de fusie met het gemeenteziekenhuis besloot om nieuwbouw te gaan plegen in Schiedam verloor Vlaardingen haar ziekenhuis en de VZBOV haar thuisbasis. Na enig zoeken vonden wij onderdak bij voorheen Zorgcombinatie Nieuwe Maas, nu Zonnehuisgroep Vlaardingen, en mochten wij in zorgcentrum Drieën-Huysen een compleet nieuwe studio realiseren. Hier zenden wij sinds 6 september 2008 uit onder de nieuwe naam Plus+Radio. Plus+Radio is onderdeel van de Stichting Huisomroepen Vlaardingen. Hiermee hopen wij later ook voor andere instellingen uitzendingen te kunnen maken die dan weliswaar gerealiseerd worden vanuit Drieën-Huysen, maar onder een andere naam worden uitgezonden. Het maakt zelfs de weg vrij voor andere huisomroepen om onder de vlag van de Stichting uitzendingen te verrichten.
Uitzending: 25 & 26 december tussen 8:00 enn 10:00 uur

RTV Krimpenerwaard
RTV Krimpenerwaard is de lokale omroep in de gemeente Krimpenerwaard en verzorgd voor die gemeente met +- 57.000 inwoners het lokale media aanbod (radio, televisie en online)
Uitzending: 23 december tussen 14 en 18 uur

RTW FM
Ook dit jaar zullen Rob & Ben van Uden een winterse uitzending presenteren op RTW FM; de Donkere Dagen Top 50. Zij hopen natuurlijk op temperaturen onder het vriespunt, mooie winterlandschappen en een sneeuwdek in het Waddinxveense maar ook zonder deze factoren word het een uitzending met het gevoel en de sfeer van kerstmis. 
Uitzending: 23 december 13.00 – 18.00 uur

Radio Beverwijk
Elke werkdag tussen 10.00 en 12.00 uur draaien wij de Ochtendmix met veel items zoals een rondje Hollands, CD van de Week, weerbericht en Regionieuws. Nu gaan wij elke dag 10 platen laten horen uit de Donkere Dagen Top 50 beginnen dan met nummer 50 op maandagmorgen en dan op vrijdagmorgen de nummer 1.

RTV SLOGO
Presentatie: Danny Rijkels
Uitzending: 25 december tussen 16 en 20 uur

Hofstreek Omroep
Lokale omroep voor gemeente Hof van twente

Omroep P&M
Omroep van Peel en Maas en Beesel.

RTV L.O.V.E.
De Lokale Omroep Volendam-Edam zendt uit in Groot-Waterland e.o. via 106.6FM en DAB+. Maar ook te beluisteren via JUKE, TuneIN, Ziggo 914, KPN 1139, Odido 2001, Trined 890 en www.rtvlove.nl